Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO a V. Rossi nadále spolupracují

Na všechny evropské okruhy, které jsou zařazeny do série mistrovství světa motocyklů třídy MotoGP, bude obytný návěs Valentina Rossiho přepravovat dálkový tahač Iveco Stralis.
Motocyklové hvězdě odevzdal vozidlo Marco Monacelli, ředitel pro komunikaci a reklamu ze společnosti Iveco. Neformální ceremonie proběhla přímo na závodním okruhu v Estoril, kde se o tři dny později v neděli 1. května 2011 konala Grand Prix Portugalska.

Černý Stralis AS440S50T/P Euro 5 s kabinou Active Space má motor Cursor 13 s výkonem 373 kW/500 HP přeplňovaný turbodmychadlem s variabilní geometrií a 12stupňovou automatickou převodovku Eurotronic.

Iveco se v šampionátu angažuje v roli dodavatele užitkových vozidel pro MotoGP a jako oficiální sponzor továrního týmu Yamaha Factory Racing, který rozšířil svou flotilu zabezpečující dopravu výbavy a personálu během 18 závodů mistrovství světa. Nový Stralis dodaný Valentinovi Rossimu není zdaleka jediné Iveco těžkého kalibru v kolotoči motocyklových MS. Konvoj 15 vozidel z této modelové řady, jakož i kvarteto dodávek ECODaily, používá společnost Dorna Sports (řídí MotoGP) pro přesun výbavy a zařízení v rámci série závodů. Dalších 7 Stralisů a 2 ECODaily jsou v barvách týmu Yamaha, v němž jezdí obhájce titulu Jorge Lorenzo a Ben Spies, nejúspěšnější nováček minulé sezony.

Prohloubení aktivit v MotoGP ilustruje, jak Iveco plní svůj slib týkající se iniciativ na podporu takových hodnot, jako jsou loajalita, pozitivní energie, odhodlanost a týmový duch, které vládnou ve sportu.

Datum: 13. 5. 2011 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.