Navštivte nás na FACEBOOKu

Moto GP v Holandsku se značkou IVECO

Společnost Iveco se rozhodla zdůraznit svoji přítomnost na mistrovství světa v motocyklech. Důvod je zřejmý: popularita závodů MotoGP stále roste, vždyť například poslední portugalské závody Grand Prix sledovalo jen v samotné Itálii přes 5 milionů diváků. Kromě velké ceny Austrálie na Phillip Islandu dnes turínský výrobce užitkových vozidel spojuje své jméno i se závody v holandském Assenu. IVECO bude skutečně hlavním sponzorem závodu, který je naplánován na sobotu 25. června 2011 na prestižní holandský závodní okruh s bohatou historií, který nyní vstoupil do své 81. sezóny. Sedmý závod letošního seriálu MotoGP se bude nazývat IVECO TT Assen 2011.

V Assenu, stejně jako na jiných okruzích, budou panely se značkou Iveco rozmístěny podél nejsledovanějších úseků tratě. Kromě toho umístí organizátoři samostatné logo ECODaily ve dvou zatáčkách, na cílové rovince a na mostě nad startovním roštem. Ve znamení značky Iveco bude upraveno i podium, resp. prostor pro dekorování vítězů a poskytování rozhovorů. Navíc ve venkovním areálu okruhu bude expozice s vystavenými vozidly Iveco.

Toto nové sponzorství znovu potvrzuje spjatost značky s vrcholným motocyklovým sportem a intenzivní, dnes již dvouletou, spolupráci s firmou Dorna Sports (spravuje MotoGP). Iveco se angažuje v šampionátu v roli dodavatele užitkových vozidel pro MotoGP, a také jako oficiální sponzor závodního týmu Yamaha Factory Racing, za který jezdí obhájce titulu mistra světa Jorge Lorenzo.

Franco Miniero senior, viceprezident společnosti Iveco pro prodej a marketing, k novému sponzorství uvedl: „Propojení s tímto sportem, který je symbolem špičkové technologie, ale i silných emocí, pro nás nadále znamená obrovskou příležitost dostávat do povědomí značku Iveco na celém světě. Naše vozidla seřazena v zázemí všech závodů jsou důkazem toho, jak se společnost Iveco ještě výrazněji prezentuje v MotoGP a stále hledá nové iniciativy, aby informovala zákazníky o hodnotách, k nimž patří loajalita, odhodlanost a týmový duch, které ve sportu vládnou, ale v které věří i naše společnost a uplatňuje je ve svých každodenních aktivitách."

IVECO
Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary, ale i speciální vozidla určená pro požární aplikace, nasazení v terénu a pro obranné účely.

Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí ve 23 výrobních závodech v 10 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Vedle Evropy působí též v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5 000 servisních dílen ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světě, kde jsou vozidla Iveco v provozu.


Datum: 23. 5. 2011 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.