Navštivte nás na FACEBOOKu

Johnston přechází na pneu Conti RV20

Johnston představil nové revoluční pneumatiky Continental RV20 na své kompaktní řadě zametacích strojů C200, jejichž cílem je snížit náklady na životnost pneumatik a zároveň dává výjimečný výkon a komfort obsluze.

Nová pneumatika ContiRV20 byla vyvinuta firmou Continental s primárním důrazem na snížení nákladů na životnost, dosáhnutí rovnováhy mezi běhounem k minimalizaci valivého odporu a maximalizaci síly pneumatiky pro co nejlepší odolnost proti poškození. Výsledkem je odolná, vysoko-produktivni pneumatika, která má navíc tu výhodu, že sníží spotřebu energie a emisí CO2.

Při vývoji nové pneumatiky Continental se také změnil jízdní komfort díky nově zavedené uzavřené ramenní konstrukci, která výrazně zlepšuje "pocit řízení ", oproti předchozím pneumatikám C70. Nový dezén minimalizuje vibrace a poskytuje ještě větší pohodlí při jízdě po silnici.

Nová pneumatika má srovnatelné charakteristiky s dříve namontovanými pneumatikami IC70 na kompaktní řadě Johnston C200, takže je zcela zaměnitelná, i když se mění na jedné a téže nápravě. Nižší životní náklady ContiRV20 s pohonem Johnston dokonale přispívají ke snížení emisí a celkových nákladů na provoz skrze celou škálou venkovních zametacích strojů.

JOHNSTON SWEEPERS
Johnston Sweepers vyrábí silniční zametací stroje od roku 1924 ve svém závodu v Dorkingu a dnes má tři závody ve Velké Británii. Vyrábí stroje pro export do celého světa, stejně jako pro domácí trh.

Datum: 28. 6. 2011 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.