Navštivte nás na FACEBOOKu

Newham objednal 25 zametačů Johnston

Londýnská čtvrť Newham objednala celkem 25 zametacích strojů Johnston, z toho 2 nástavbové VT650s, 4 kompakty C200s a 19 minikompaktů CN101s – což je doposud největší objednávka nových kompaktních strojů.

Prodej je obrovským vyslovením důvěry firmě Johnston Sweepers, zejména malým kompaktním strojům CN101, které si čtvrť Newham vybrala pro jejich nízké provozní náklady v oblasti pohonných hmot, servisu a náhradních dílů, hodnot jež byly hlavními kritérii výběrového řízení. Nejdůležitější jsou nízké provozní náklady stroje, unikátní servisní interval 1000 hodin, který je asi dvakrát delší než-li u obdobných konkurenčních strojů, což vytváří obrovské úspory nákladů na údržbu a úsporu času stráveného při servisních kontrolách a opravách.

Londýnská čtvrť Newham porovnávala různé kompaktní zametače před rozhodnutím o nákupu CN101s. Tyto byly zakoupeny ze stávajících rozpočtů bez dodatečných výdajů, což uvítají zejména obyvatelé čtvrti.

Newham je hostitelem nadcházejících XXX. letních olympijských her , které budou zahájeny 26. července 2012. Většina z 500 akrů olympijského parku je uvnitř městské části, takže nové stroje budou velice zaneprázdněné čistícím programem, který se radikálně stupňuje v rámci příprav na blížící se hry.

V Evropě největší nákupní centrum Westfield Stratford City se otevře také v průběhu tohoto roku, čímž přitáhne ještě více návštěvníků do dané oblasti.

Datum: 25. 8. 2011 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.