Navštivte nás na FACEBOOKu

Partnerství IVECO a ČSOB Leasing

Společnosti ČSOB Leasing, a.s. a IVECO podepsaly smlouvu o spolupráci. ČSOB Leasing se tímto v České republice stává strategickým finančním partnerem pro poskytování finančních služeb v rámci značkového financování IVECO CAPITAL.

„Produkty pod značkou IVECO CAPITAL budou k dispozici našim společným zákazníkům na prodejních místech distributorů značky IVECO již od října letošního roku. Jsme připraveni financovat nákup všech vozů IVECO od lehké řady IVECO Daily až po těžká vozidla IVECO Stralis či Trakker. K dispozici máme plnou škálu zvýhodněných finančních produktů doplněnou o zajímavou nabídku pojištění od našeho pojišťovacího makléře“.
Jiří Patočka, key account manažer ČSOB Leasing

IVECO CAPITAL je ochranná známka, pod kterou IVECO poskytuje financování svých produktů ve většině evropských zemí. Jde o uskupení 25 společností, které mají nyní ve svém portfoliu více než 43.000 zákazníků. V České republice bude IVECO využívat primárně finančních zdrojů ČSOB Leasing, která je proto oprávněna používat logo IVECO CAPITAL k propagaci a prezentaci finančních produktů pro naše zákazníky v České republice.“
Sergio Biancheri, IVECO Country Manager CZ+SK

Finanční produkty pod značkou IVECO CAPITAL
Pro nákup vozidel IVECO koncovými uživately má ČSOB Leasing připraveny finančně zvýhodněné produkty finančního leasingu, zákaznického úvěru a operativního leasingu – nabízené pod značkou IVECO CAPITAL. Současně bude ČSOB Leasing, jako exkluzivní finanční partner, připravovat s IVECO zvýhodněné prodejní akce.


Informace o ČSOB Leasing, a.s.
ČSOB Leasing, a. s., je 100% dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem skupiny ČSOB a v rámci KBC Lease holdingu také nadnárodní skupiny KBC. Prostřednictvím sítě vlastních poboček poskytuje finanční služby všem podnikatelským subjektům a soukromým osobám v oblasti financování a pojištění osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, technologií, investičních celků a výpočetní techniky. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti podle normy ISO 9001:2008.
ČSOB Leasing od počátku svého působení na trhu (rok 1995) do konce roku 2010 uzavřel 308 tisíc smluv a poskytl financování v objemu 150 mld. Kč.
Více informací o ČSOB Leasing a aktuální nabídce se dozvíte na: www.csobleasing.cz

Kontakt pro média:
Josef Bratršovský
manažer externí komunikace
bratrsovsky@csobleasing.cz
Tel.: 222 012 401


Informace o IVECO
Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary, ale i speciální vozidla určená pro požární aplikace, pro nasazení v terénu a pro obranné účely.
Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí ve 24 výrobních závodech v 11 zemích světa, využívá špičkové technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Vedle Evropy působí též v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5 000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světě, kde jsou vozidla Iveco v provozu.

Kontakt IVECO:
Zuzana Žitná
Marketing CZ+SK
tel.: +421 2 5941 8450
mob.: +421 911 189 448
e-mail: zuzana.zitna@iveco.com
www.iveco.cz


Datum: 27. 10. 2011 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.