Navštivte nás na FACEBOOKu

Iveco a závody Formula ATA

IVECO hostilo 7. ročník závodů elektrických a hybridních formulí, který se konal začátkem října na testovací trati Iveco, která přiléhá „vesnici“ Fiat Industrial, nedávno otevřené první víceúčelové prodejní a servisní centrum Fiat Industrial.

Tato technicko-sportovní akci, kterou pořádá Associazione Tecnica dell'Automobile (ATA), zaměřená pro studenty vysokých škol s cílem stimulovat a odměnit jejich nadšení, tvořivost, dovednost a týmový duch mladých inženýrů, kteří vyjádřili nápady a nová technologická řešení zaměřená na snižování dopadů používání vozidel na životní prostředí pomocí alternativních zdrojů energie. V soutěži, vyhrazené pro vozy s neomezeným počtem nápravy s elektrickým a hybridním pohonem, se zúčastnilo 13 univerzitních týmů s celkovou účastí cca 300 studentů z celého světa.

IVECO bylo vždy pozorné k ochraně životního prostředí a vždy podporovalo na trhu uvádění takových výrobků, které jsou vysoce inovované, v souladu s cíli udržitelné mobility, ale také v rámci realistického a pragmatického rozsahu. Poslání, které je základem IVECO výzkumu na výkon alternativních pohonů, o čemž svědčí řada vozidel hybridních, elektrických a vozidel na zemní plyn, jež jsou doplňkem vozů se vznětovými motory, které již splňují standard EEV. Není náhodou, že bylo koncem září ve „vesnici“ Fiat Industrial představeno nové IVECO Daily, nejnovější produkt v řadě lehkých užitkových vozidel IVECO. Renovované esteticky i obsahově, nové IVECO Daily splňuje požadavky na dobrý výkon a zároveň snížení spotřeby paliva a emisí CO2 až o 10% ve srovnání s předchozím modelem.

Datum: 13. 12. 2011 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.