Navštivte nás na FACEBOOKu

Iveco zastoupení v Brazílii

Iveco v Brazíli za čtyři roky zdvojnásobilo síť prodejců a otevřelo svoje první ekologické obchodní zastoupení .

Po čtyřech letech, během kterých se síť Iveco zvětšila na dvojnásobek, společnost v Brazílii slavnostně otevřela svou 100. pobočku. Současně je to první ekologická prodejna užitkových vozidel v celé Brazílii a považuje se za jednu z nejekologičtějších na světě.

Zastoupení „Jundiaí Mercalf“ otevřeli 1. prosince 2011 v městě Jundiaí, asi 80 km od Sao Paula. Jeho geografická poloha umožňuje využívat na výrobu elektrické energie sluneční energii, která je k dispozici většinu dne. Budova má též travnatou střechu, přičemž půda je položená na vícero vrstvách recyklovaného materiálu a jedné vrstvě asfaltu, což snižuje vnitřní teplotu showroomu až o 6 stupňů Celsia a umožňuje většinu času fungovat bez využití klimatizace. Střecha je též vybavená speciálním potrubím, které odvádí dešťovou vodu do nádrže s objemem až 15 000 litrů. Pozemek s rozlohou 18 000 m2 je pokrytý speciálním typem betonových dlaždic, které též absorbují dešťovou vodu.

Budova byla od začátku stavěna tak, aby se maximálně omezilo vytváření odpadu a materiály se používali vícenásobně. V přední části má schodiště s nízkými schody a také výtah a toalety pro tělesně postižené.

Nové prostory byly otevřeny v čase, kdy se aktivity společnosti Iveco v Brazílii rychle rozšiřují. Od roku 2007 značka více než zdvojnásobila svůj tržní podíl, z necelých 4 % na více než 9 % (předpoklad do konce roku). Iveco očekává v roce 2011 na brazilském trhu odbyt přes 20 000 vozidel, což odpovídá čtyřnásobnému nárůstu za uplynulé čtyři roky.

Díky vysokému výkonu v Brazílii se také ztrojnásobil celkový prodej značky Iveco v Jižní Americe a dnes sa tam prodá přes 30 000 vozidel. Je to zásluhou strategie expanze prodejních sítí do nových krajin a uvádění stále modernějších řad produktů, které jsou navržené tak, aby jejich design a také služby maximálně uspokojily požadavky zákazníků.


IVECO
Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary jakož i speciální vozidla určená k požárním aplikacím, nasazení v terénu a k obranným účelům.

Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí ve 24 výrobních závodech v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Kromě Evropy působí také v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světe, kde jsou vozy Iveco v provozu.




Datum: 3. 1. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.