Navštivte nás na FACEBOOKu

Iveco Daily vyrazilo na turné po Evropě

Nové IVECO Daily, ideální vozidlo pro superhrdiny.

Několik nových vozidel Iveco Daily vyrazilo 7. prosince 2011 z italské továrny v Suzarre na sedmietapové turné po Evropě, aby v nejrůznějších odvětvích činností vyhledali opravdové superhrdiny a zachytili je při každodenní práci.

Reprezentanti nové modelové řady vystartovali ze Suzarra (provincie Mantua), kde se Daily vyrábí a první zastávkou na jejich cestě – a zároveň jedinou v Itálii – byl autosalon v Bologni. Potom navštívili Mnichov, Hamburk, Paříž, Amsterdam, Kodaň a Stockholm. Byla to výzva nejen pro Iveco, ale i pro bloggera a fotografa Fosca Giulianelliho, který jel v jednom z vozidel, celé turné zdokumentoval a dělal interview s profesionály od fochu.

Turné bylo rozvrženo až do února 2012. Vozy navštívily v evropských městech trhy, zahradnictví, stavby i odborné semináře, kde si Fosca Guilianelli povídal s lidmi, kteří pracují ve sféře obchodu, distribuce i dopravy, a připravil fotoreportáže o jejich každodenní práci s novým Daily.

V návaznosti na téma superhrdiny z reklamní kampaně na nové Daily motto akce znělo: „Toto je úloha pro...”. Díky novému Daily můžou totiž profesionálové počítat se spolehlivým pomocníkem, který zvládne i ty nejnáročnější každodenní úlohy.

Turné bylo možné sledovat prostřednictvím videozáznamů a fotografií na stránce společnosti Iveco a na hlavních sociálních sítích (Flickr, Facebook, YouTube, Twitter). Kromě toho proběhla na Facebooku soutěž, kde mohli uživatelé hlasovat pro svoji oblíbenou fotografii a vybrat si svého superhrdinu.


IVECO
Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary jakož i speciální vozidla určená k požárním aplikacím, nasazení v terénu a k obranným účelům.

Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí ve 24 výrobních závodech v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Kromě Evropy působí také v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světe, kde jsou vozy Iveco v provozu.



Datum: 15. 3. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.