Navštivte nás na FACEBOOKu

3ČSAD je největší odběratel bus IVECO

3ČSAD je největším odběratelem autobusů IVECO IRISBUS v roce 2011

V dnešní době je velice důležité podporovat český průmysl. Příkladem je dlouholetá spolupráce společností podnikajících v ČR IVECO Czech Republic, a. s. a holding 3ČSAD (ČSAD Havířov a.s., ČSAD Karviná a.s., ČSAD Frýdek-Místek a.s.).

IVECO IRISBUS v roce 2011 prodalo zákazníkům v ČR 211 autobusů, z čehož skupina 3ČSAD nakoupila celkem 26 autobusů (1/8 z celkového prodeje) pro zajištění městské a příměstské dopravy. 3ČSAD se tak stala největším odběratelem společnosti Iveco Czech Republic, a.s. v ČR za rok 2011.



V roce 2011 bylo 3ČSAD od společnosti Iveco Czech Republic, a.s. dodáno 20 nízkopodlažních autobusů Crossway Low Entry určených pro příměstskou dopravu a 6 nízkopodlažních Citelisů pro zajištění přepravy v městech Havířov (3 vozy poháněné ekologickým palivem – autobusy na CNG pohon), Karviná a Frýdek-Místek (3 autobusy s pohonem na naftu). Nákup byl částečně financován z evropských dotací z fondů Regionálního operačního programu (ROP) Moravskoslezského kraje.

Úspěšná spolupráce pokračuje i v roce 2012. Na IVECO IRISBUS jsou kladeny ze společností 3ČSAD náročné technické požadavky na splnění pohodlných autobusů. Mezi jeden z nejdůležitějších požadavků patří dodávka 100% bezbarierových autobusů, což pro cestující znamená komfortní jízdu, a to i pro vozíčkáře, starší cestující a maminky s kočárky či malými dětmi). V tomto záměru je Iveco Czech Republic, a.s. spolehlivým partnerem. Tato spolupráce může být inspirací pro další společnosti, které mají v úmyslu podporovat český průmysl.

IVECO
Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary jakož i speciální vozidla určená k požárním aplikacím, nasazení v terénu a k obranným účelům.

Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí ve 24 výrobních závodech v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Kromě Evropy působí také v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světe, kde jsou vozy Iveco v provozu.



Datum: 22. 5. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.