Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO PŘEDSTAVILO NOVÝ STRALIS HI-WAY

Nové standardy v efektivnosti, kvalitě a hodnotě pro zákazníka

• zredukované celkové výdaje na vlastnictví vozidla
• nižší spotřeba paliva
• motory Euro VI s unikátní technologií HI-ESCR
• kabina vylepšená z hlediska ergonomie, komfortu i designu
• vyspělé systémy aktivní bezpečnosti
• nové nástroje pro operativní management


Během dvoudenní prezentace na přelomu měsíců června a července (30. 6. - 1. 7.) společnost Iveco představila v turínském centru Fiat Industrial Village svou další generaci těžké řady vozidel – IVECO Stralis Hi-Way. Nový Stralis má velký potenciál držet krok se silnou konkurencí v sektoru těžké nákladní dopravy. Vozidlo prošlo rozsáhlými vylepšeními a modernizacemi v oblasti efektivity provozu, designu a kvality materiálů aplikovaných v kabině, resp. užitné hodnoty pro zákazníky. Z hlediska dopadu provozu nových Stralisů na životní prostředí je velkým plusem patentovaný systém vysoce účinné selektivní katalytické redukce (HI-ESCR), který byl vyvinut pro úpravu výfukových plynů motorů Euro 6.



S novým IVECO Stralisem Hi-Way hodlá Iveco posílit svou strategii, jejímž cílem je snížit zákazníkům celkové výdaje na vlastnictví vozidla (TCO - total cost of ownership). Výrobce avizuje nižší spotřebu paliva, snížené náklady na údržbu, větší spolehlivost a kvalitu, zdokonalenou kabinu z hlediska ergonomie i komfortu pro řidiče a také optimalizované operativní řízení provozu vozidla.

Alessandro Mortali, senior viceprezident divize těžkých vozidel Iveco, na mezinárodní tiskové konferenci za účasti kolem 150 domácích i zahraničních novinářů, v rámci svého vystoupení řekl: "Nový Stralis maximalizuje úspory ve všech klíčových oblastech. Tím jsme dosáhli, že celkové výdaje na vlastnictví vozidla se sníží až o 4%.” Doplnil ho Enzo Gioachin, senior viceprezident Iveco pro prodej a marketing: "Současná ekonomická situace patří k nejvážnějším, s jakými kdy musel náš průmysl zápasit. Uvedením nového IVECO Stralis HI-WAY čelíme tomuto negativnímu trendu. Našim zákazníkům nabízíme správnou kombinaci inovací, zlepšených služeb a přímého zvýhodnění nákladů".

IVECO Stralis Hi-Way charakterizuje nová špičková technologie, se kterou splní požadavky budoucí emisní normy Euro VI. Pozoruhodný je zejména originální systém HI-ESCR vyvinutý ve Fiat Powertrain Industrial. Hodnotný celek kompletuje důkladně propracovaná kabina s vylepšenou aerodynamikou, vyspělý telematický systém, zdokonalení servisu a služeb a nejmodernější systémy aktivní bezpečnosti a podpory řidiče.

Novou generaci podrobili v průběhu vývoje důkladné revizi kvality a spolehlivosti, přičemž zkušební vozidla absolvovali 6 milionů testovacích kilometrů zaměřených na odolnost a přes 11 milionů kilometrů v reálném provozu.

Výroba IVECO Stralis Hi-Way s motorem Euro 5 odstartuje v madridském závodě Iveco v polovině září tohoto roku, produkci verze Euro 6 spustí koncem ledna 2013.


IVECO

Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary i speciální vozidla určená pro požární aplikace, nasazení v terénnu a pro obranné účely.

Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí v 24 výrobních závodech v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Vedle Evropy působí také v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoli na světě, kde jsou vozidla Iveco v provozu.


Datum: 22. 8. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - IVECO Stralis HI-WAY

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.