Navštivte nás na FACEBOOKu

JOHNSTON INVESTUJE do nového areálu

Johnston Sweepers ve svém výrobním závodě v Dorkingu v Surrey investuje 11 miliónů liber do rozšíření areálu pro sjednocení kompletní výroby všech produktů Johnston.

Společnost má v současné době ve Velké Británii tři závody, jejichž historie přesahuje více jak 108 let. Kompakty vyrábí v Sittingbourne, nástavbové zametací stroje v Dorkingu a závod v Ash Vale se specializuje na svařování nástavbových zametačů pro podvozky.

Podle nového projektu budou všechny tři soustředěny do jediného závodu v Dorkingu, čímž dojde k odstranění komplexní logistiky potřebné pro její multi-funkční provoz a zvýšení provozní efektivnosti. Tento 11-ti miliónový projekt bude zahrnovat výstavbu nového rozšířeného závodu v Dorking, stejně jako investice do nejnovějších zařízení a technologií.

Nový areál vytvoří příležitost k optimalizaci rozložení výrobního závodu v Dorkingu a začlení novou lakovnu, svařovnu, montážní a skladovací prostory k zefektivnění výroby. To zvýší provozní efektivitu zkrácením dodacích lhůt a také poskytne větší soulad poskytovaných služeb a kvality všech produktů.

Stavba bude probíhat v průběhu roku 2013. Vytvoření moderního výrobního závodu s výrazně lepší efektivností, která zvýší produktivitu a služby nabízené svým zákazníkům, posílí pozici firmy do budoucnost.

Datum: 19. 11. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.