Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO NA AUTOSALONU v GUANGZHOU

IVECO představilo nové modely na čínském autosalonu v Guangzhou.

V rámci oficiálního uvedení na čínský trh pod svou vlastní značkou, Iveco představilo tři ze svých nejnovějších evropských modelů čínské veřejnosti na autosalonu v Guangzhou. Výstava proběhla od 22. do 24. listopadu 2012 v Čínském Export a Import Fair komplexu ve městě Guangzhou (čínském třetím největším městě), výstava byla zaměřena na sektor užitkových vozidel a byla otevřena pro tisk i veřejnost.

Byly představeny nový IVECO Trakker 8x4, IVECO Eurocargo 4x4 a nový IVECO Stralis Hi-Way, který nedávno vyhrál titul "Truck of the Year 2013", uznávané jako vozidlo s největším přínosem v silniční dopravě.

Nový IVECO Trakker, těžké nákladní vozidlo určené na silnici i do terénu, je ideální do všech klimatických a jízdních podmínek. Ze tří vystavených modelů je především střední řada IVECO Eurocargo 4x4 určena pro čínský trh a je navržena pro splnění požadavků čínských zákazníků. Evropským lídrem užitkových vozidel v kategorii 6-18 tun, je Eurocargo navrženo tak, aby zdolalo nejobtížnější terény, což prokazuje optimálním nasazením pro silniční a stavební práce, zimní údržbu komunikací, civilní i záchranné systémy.

Tato událost se jako první konala v Iveco Commercial Vehicle Sales Co. Ltd. (IVECO China). IVECO China má na starosti představení špičkových značkových výrobků místním zákazníků a také koordinaci zámořského exportu výrobků, které jsou vyráběny pomocí společných IVECO podniků v Číně s Nanjing Iveco (Naveco) a SAIC-IVECO Hongyan.

Tisková konference se konala v autosalonu a zaměřila se na úlohu dovozu užitkových vozidel na čínský trh a její celosvětovou strategii. Tato prezentace se také zabývala založením prodejní a servisní sítě IVECO, jejíž zavedení předpovídá rozšíření přes čínská města v průběhu dvou až tří let.


IVECO

IVECO, člen skupiny Fiat Industrial se zabývá vývojem, výrobou a prodejem široké řady lehkých, středně těžkých a těžkých užitkových vozidel, nákladních vozidel, městských, meziměstských a turistických autobusů a speciálních vozidel určených pro hašení požárů, mise, obranu a civilní ochranu.

IVECO zaměstnává téměř 25 000 lidí v 11 zemích světa s využitím nejnovějších technologií. Kromě Evropy je společnost zastoupena i v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Ve více než 160 zemích je provozováno přes 5 000 prodejních a servisních středisek zajišťujících technickou podporu kdekoliv na světě pro vozidla Iveco.



Datum: 7. 12. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.