Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO VOLILO V ČÍNĚ A BRAZÍLII TRUCK ROKU

Iveco bylo nedávno oceněno dvěma prestižními mezinárodními tituly: v Číně byl nový truck Naveco Chaoyue oceněn titulem „Truck of the Year 2013", zatímco v Brazílii získal Iveco Tector Attack cenu „AutoData“ v kategorii kamionů.

Tato uznání navazují na nedávná vítězství nového vozu Iveco Stralis Hi-Way v mezinárodní soutěži "International Truck of the Year 2013", která byla uznána 25 předními vydavateli časopisů o užitkových vozidlech jako těžké vozidlo, které nejvíce přispívá ke zvýšeení efektivity silniční dopravy z několika různých hledisek, včetně: spotřeby paliva, bezpečnosti, ovladatelnosti, pohodlí a nízkým dopadem na životní prostředí.

“Truck of the Year China 2013” na autosalonu v Guangzhou

V čínském Guangzhou, na každoročním autosalonu Guangzhou, vyhrál lehký nákladní automobil Naveco Chaoyue titul "Truck of the Year 2013 of China". Nákladní vozidlo je výsledkem společného podniku mezi Iveco a Nanjing Automotive Corporation. Cena "China Automotive News", předaná jednou z nejuznávanějších automobilových zpravodajských agentur, byla udělena porotou složenou odborníky z oblasti automobilového průmyslu a logistiky, univerzitními vědci a výzkumníky.

Série testů provedených na vozidle čínskými výzkumníky z Automotive Engineering Research Institute posoudily technologii, ergonomii, estetiku a manévrovatelnost. Díky svému motoru FPT F1C a dalším inovativních technologiím byl Naveco Chaoyue uznán pro svůj vynikající výkon s ohledem na sílu, brzdový systém, zrychlení, rychlost a nízké hlukové emise v porovnání se sedmi konkurenčními modely.


Nové Iveco Tector Attack oceněno titulem “Best Vehicle Truck” v Brazílii

Iveco bylo v Brazílii od roku 2007 již posedmé nominováno AutoData na cenu "Best Truck of the Year", jedním z nejdůležitějším vyznamenáním brazilského automobilového sektoru udíleným skupinou AutoData nakladatelství, která se skládá ze specializovaných automobilových průmyslových časopisů AutoData, Transpodata a agentury AutoData.

Iveco Tector Attack byl oceněn nejlepším truckem v kategorii středně těžkých užitkových vozidel pro svou kvalitu a technologické funkce. K dispozici v provedení 4x2 a 4x4 vozidlo spojuje stabilita, trvanlivost a hospodárnost s Total Cost of Ownership, což je vynikající mobilní řešení ve své třídě.

Již od od roku 2000 je každoročně ocenění AutoData udělováno výrobcům automobilů a jejich distributorům. Finalisté vzejdou z veřejného hlasování a následně jsou hodnoceni publikem podílejícím se na seminářích AutoData Perspektiv, které pak zvolí vítěze.


IVECO

IVECO, člen skupiny Fiat Industrial se zabývá vývojem, výrobou a prodejem široké řady lehkých, středně těžkých a těžkých užitkových vozidel, nákladních vozidel, městských, meziměstských a turistických autobusů a speciálních vozidel určených pro hašení požárů, mise, obranu a civilní ochranu.

IVECO zaměstnává téměř 25 000 lidí v 11 zemích světa s využitím nejnovějších technologií. Kromě Evropy je společnost zastoupena i v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Ve více než 160 zemích je provozováno přes 5 000 prodejních a servisních středisek zajišťujících technickou podporu kdekoliv na světě pro vozidla Iveco.



Datum: 18. 12. 2012 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.