Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO VYRÁŽÍ NA VELETRH BAUMA 2013

Na 30. ročníku mezinárodního veletrhu Bauma 2013 Iveco vystaví vozy reprezentující kompletní řadu řešení terénní přepravy, kterou tato společnost nabízí. Bauma je jedním z největších světových veletrhů věnovaných stavebním a těžebním strojům, vozidlům, vybavení a materiálům. Akce se koná ve dnech 15. – 21. dubna 2013 v Mnichově. Výstavní stánek Iveco bude zaujímat 2500 m2 výstavní plochy, na které budou mít návštěvníci příležitost prohlédnout si úplnou řadu vozidel Fiat industrial.



Vedle stánku společnosti Iveco tu budou i výstavní stánky New Holland Construction a FPT Industrial, které poskytnou další svědectví o vyspělých technologických řešeních, které skupina Fiat Industrial Group nabízí profesionálům ve stavebním a těžebním průmyslu.

Vystavovaná vozidla

K vidění bude úplná škála terénních vozidel Iveco – od malých dodávek po 18-kolové nákladní vozy, mini rypadlové nakladače i 60-tunové rypadlové nakladače. Každý z těchto vozů prokazuje své výhody přímo na pracovišti – od pohodlí kabiny až po její ergonomiku, flexibilní řešení a schopnost pohybu v náročném a nerovném terénu. Vozidla Astra nabízejí řešení odpovídající těm nejnáročnějším silničním i terénním požadavkům.

Zástupci reprezentující nabídku těžkých a středně těžkých vozidel Iveco na veletrhu Bauma 2013 jsou: New Trakker AT 400 T 45 WT/P – přívěsová nákladní jízdní souprava se zcela renovovanou kabinou, vůz vhodný k nasazení v silniční i terénní přepravě; New Stralis Hi-Way, vůz oceněný jako Nákladní vůz roku 2013 (Truck of the Year 2013), ve verzi tahač Euro VI AS 440S50 T/P; Eurocargo ve verzi tahač 75 “E” a ve verzi 80 “E” a nový Astra Dumper HHD9 8x6 ADT 30m se sklopnou kabinou.

Flexibilní vůz IVECO Daily bude k vidění coby zástupce řady lehkých vozidel, a to ve verzi 55S17 DW s převodovkou Sonntag, poskytující různé možnosti pro customizaci přepravních řešení, jakou jsou např. oddělené přepravní skříně.

Využité technologie

Všechny vystavované stroje jsou vybaveny motory FPT Industrial, které jsou vysoce efektivní z hlediska spotřeby a redukce emisí. Jak New Trakker, tak i New Stralis Hi-Way využívají technologii HI-eSCR, která funguje bez využití EGR (recirkulace výfukových plynů) a přináší řadu výhod při využití v terénu na místech těžby, kde motory čelí obtížným úkolům, při kterých se vyžadují mimo jiné např. vyšší otáčky motoru.


Iveco

Iveco, které je součástí skupiny Fiat Industrial Group, vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, terénní nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary, jakož i speciální vozidla určená k požárním aplikacím, nasazení v terénu a k obranným účelům.
Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých vývojových centrech. Kromě Evropy působí také v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5 000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světě, kde jsou vozy Iveco v provozu.



Datum: 22. 2. 2013 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.