Navštivte nás na FACEBOOKu

35 VOZŮ IVECO PRO PIVOVARY TOPVAR

Společnost AUTO-IMPEX, autorizovaný prodejce značky IVECO, zrealizovala hned v prvním čtvrtletí 2013 velký kontrakt na 35 vozidel. Flotilu si objednala společnost C.S. CARGO Slovakia na distribuci produktů svého zákazníka Pivovary Topvar.

Nákup 35 vozidel IVECO výrazně posílí potenciál skupiny C.S. CARGO na Slovensku. Investice souvisí s úspěchem ve výběrovém řízení na zajištění rozvozu piva z dalších tří distribučních center společnosti Pivovary Topvar k odběratelům.

Pro značku IVECO rozhodla společnost C.S. CARGO Slovakia, a.s. z několika důvodů. Podle Michala Horáka, generálního ředitele, má IVECO v tomto segmentu výborné dlouhodobé reference, dokázalo splnit všechny specifické parametry jednotlivých vozidel podle potřeb jejich zákazníka Pivovary Topvar, akceptovalo velmi krátký termín dodání celé flotily včetně nástaveb a důležitým kritériem byla také efektivnost nákladů.

Modelová řada IVECO Eurocargo je díky své konstrukci, manévrovacím schopnostem a široké paletě různých verzí jako šité na míru současným potřebám a projektem společnosti C.S. CARGO Slovakia. Flotilu tvoří celkem 33 vozidel Eurocargo ve třech modifikacích výkonu i užitečného zatížení. Deset z nich je ve verzi ML 75E16 (motor 118 kW/160 k, 6-stupňová manuální ovládaná převodovka) s nástavbami od firmy Compaan s dvoustrannou shrnovací plachtou.
Nadstavbu od stejného výrobce dostaly i dvě 12-tunové Eurocargo ML 120E18P (134 kW/182 k). Většinu zakázky tvořilo 21 vozidel Eurocargo ML 150E22P (160 kW/217 k, 6-stupňová převodovka) s celkovou hmotností 15 tun, které mají nástavby Hustra, přičemž dvě z nich jsou vybaveny i hydraulickými čely Dhollandia s nosností 1500 kg. Všechna vozidla má common-railové motory Tector Euro 5 s technologií SCR.

Kromě trucků Eurocargo jsou ve flotile dva furgony IVECO Daily 35C15V s objemem skříně 12m3 s celkovou hmotností 3,5 tuny určené pro rozvoz piva ve městě.

Součástí kontraktu je smlouva na komplexní servis včetně sledování spotřeby paliva a školení řidičů zaměřené na efektivní a hospodárný způsob jízdy. Celý balík služeb garantuje AUTO-IMPEX.

Posila ve vozovém Fparku C.S. CARGO Slovakia bude rozvážet pivo Topvar, Šariš, Velkopopovický kozel a Pilsner Urquel. Nová vozidla IVECO nasadí do provozu v nejbližších dnech. Čeká je náročný distribuční pracovní režim - maximální vytížení užitečné hmotnosti, množství zastávek na vykládání a opětovné starty i 50-krát za den.


Slovenské C.S. CARGO působí na trhu logistických a dopravních služeb od roku 2004. Společnost sídlí v Bratislavě, provozuje flotilu s více než 260 vlastními vozidly a zaměstnává přes 800 pracovníků.

C.S. CARGO Slovakia dosáhla v roce 2012 obrat ve výši 45 mil. eur (neauditovaný údaj). Je součástí skupiny C.S. CARGO, jedné z předních logistických společností poskytujících komplexní dopravní a logistické služby v regionu střední a východní Evropy.


Iveco

Iveco, které je součástí skupiny Fiat Industrial Group, vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, terénní nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary, jakož i speciální vozidla určená k požárním aplikacím, nasazení v terénu a k obranným účelům.
Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých vývojových centrech. Kromě Evropy působí také v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5 000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoliv na světě, kde jsou vozy Iveco v provozu.




Datum: 22. 5. 2013 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.