Navštivte nás na FACEBOOKu

Fiat Group pomáhá obětem na Haiti

Okamžitě po masivním zemětřesení, které zničilo Haiti, skupina Fiat Group začala jednat, aby co nejdříve pomohla místním obyvatelům poskytnutím vybavení, jakož i technické a finanční podpory v celkové hodnotě 1 milionu USD.
V úzké spolupráci s Organizací spojených národů, s Mezinárodním Červeným Křížem a nadací Francesca Rava (italská odnož nadace Nuestros Pequeños Hermanos, která pracuje se znevýhodněnými dětmi), skupina Fiat Group reagovala okamžitě poskytnutím výstroje a pomocníků hned v první fázi odstraňování následků.

CNH poskytlo několik stavebních strojů (od 7 do 16 tun) ve spolupráci s dealerství Case Construction na Haiti a drobného prodeje Iveco, New Holland a Kobelco v Dominikánské Republice a podporovaly odstraňování trosek hned během prvních 24 hodin po zemětřesení. Automobilky Fiat Group poskytly dvě ambulance Fiat Fiorino a čtyři vozidla Daily včetně technického personálu.

Skupina nabídla finanční podporu v hodnotě 250 000 USD a zůstává v nepřetržitém kontaktu s organizacemi, které koordinují odstraňování škod, aby mohla reagovat i na další požadavky.

Datum: 22. 1. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - Zemetreseni na Haiti

Zvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.