Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO POMÁHÁ FOTBALEM HAITI

Značka Iveco se opět objevuje v souvislosti s akcí na podporu významné solidární iniciativy, čímž společnost jasně potvrzuje svou dlouhodobou angažovanost v rámci humanitárních aktivit, z nichž nejaktuálnější je charitativní fotbalový zápas ITÁLIE – HAITI, který se odehrál 11. června 2013 v brazilském Rio de Janiero. Cílem tohoto utkání mezi reprezentačními týmy obou zemí je poskytnout humanitární pomoc haitskému obyvatelstvu, které v roce 2010 postihlo ničivé zemětřesení. V Itálii měli diváci možnost zápas shlédnout v přímém přenosu na stanici RAI 1.

Akci společně organizují fotbalové federace Itálie a Haiti. Po celou dobu přímého přenosu měli diváci k dispozici bezplatné telefonní číslo 800-111-666, jehož prostřednictvím mohli přispět postižené haitské zemi.

Svou účastí Iveco znovu projevuje soucit a solidaritu s těžce zkoušenými obyvateli této ostrovní země, která se stále vyrovnává s následky ničivého zemětřesení z ledna 2010. Od té doby již společnost Iveco poskytla místnímu obyvatelstvu finanční, technickou a materiální pomoc, včetně hmotného daru v podobě čtyř vozů Daily a vyslání specialistů připravených poskytnout technickou pomoc. Název Iveco byl v průběhu utkání viditelně rozmístěn okolo hřiště a na LED obrazovkách se objevily reklamní poutače na nová vozidla Daily.

Jedná se o doposud nejčerstvější akci konanou v rámci dlouhodobé spolupráce mezi společností Iveco a fotbalovým reprezentačním týmem Itálie, kterému společnost až do konce roku 2014 zajišťuje „oficiální autobus“, konkrétně Magelys PRO 12,8, určený na přepravu hráčů a dalších členů Italské národní fotbalové federace ze svého centra v Covenciano na stadiony po celé Itálii a také na letiště, odkud tým odlétá na mezistátní zápasy na venkovním hřišti.


Iveco

Iveco, společnost koncernu Fiat Industrial, konstruuje, vyrábí a prodává široký sortiment lehkých, středně těžkých a těžkých nákladních a užitkových vozidel, terénních nákladních automobilů, městských a meziměstských autobusů i dálkových autokarů, ale také speciální vozidla určená pro požární aplikace, nasazení v terénu, obranu a civilní ochranu. Iveco zaměstnává více než 26 000 lidí na celém světě. Spravuje své výrobní závody v 11 zemích Evropy, Asie, Afriky, Oceánie a Latinské Ameriky, kde vyrábí vozidla, jež se vyznačují nejmodernějšími technologiemi. 5 000 prodejních a servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu všude, kde jsou vozidla Iveco v provozu.



Datum: 8. 7. 2013 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.




LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.