Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO ECODaily nově s hmotností 7 tun

IDEÁLNÍ JAKO KEMPINKOVÝ VŮZ

Významnou novinkou na dnešním evropském trhu kempinkových vozů je vozidlo speciálně určené pro tento trh: ECODaily, o celkové hmotnosti 7 t. Uvedením tohoto vozidla Iveco obohacuje a doplňuje modelovou řadu ECODaily, v provedeních podvozku v rozsahu od 3,5 t, s odlehčeným rámem podvozku, až do 7 t celkové hmotnosti.

Za méně než jeden rok od svého uvedení dosáhl model ECODaily důvěry mnoha zákazníků, což dokládá více než 43 tisíc objednaných vozidel, jimiž se odráží velký zájem, který model vzbudil u spotřebitelů. Jeho popularita tedy pokračuje nejnovějším modelem řady Daily, která od svého prvního uvedení na trh v roce 1978 dosáhla více než dvou milionů prodaných vozidel. S novou verzí 7 t celkové hmotnosti dosahuje model ECODaily absolutního prvenství ve své kategorii. Rozšířila se nabídka pro ty, kteří hledají nejlepší řešení pro středně těžkou nákladní přepravu a pro speciální použití modelu jako kempinkového vozu.

Nový estetický vzhled, nové motory, vylepšený komfort a palubní elektronika, a široká nabídka modelu ECODaily ve více než 7000 možných konfiguracích a 10 různých výkonech motoru v rozsahu od 96 do 176 CV. Absolutně nejsilnější stránkou modelu ECODaily jsou nové dvoufázové dieselové turbo motory z produkce divize FPT o objemu 3,0 litru a o výkonu 140 CV a 170 CV, které splňují nejpřísnější limity evropské normy EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle), a nová verze CNG Natural Power, s velmi nízkými hodnotami výfukových emisí, s motorem o výkonu 136 CV optimalizovaným pro provoz na stlačený plyn a s přídavnou benzínovou nádrží jako rezervy. Modelová řada ECODaily Electric nabízí vozidlo s nulovými výfukovými emisemi při provozu - model ECODaily s elektrickým pohonem vyvinutý a vyrobený od Iveco.

S modelem ECODaily 7t Iveco posílilo svou pozici na trhu kempinkových vozidel horní třídy, jemuž v Evropě vládne. Tato luxusní vozidla o hmotnosti nad 6 t mají vcelé Evropě již po mnoho let značku Iveco.

Výsledkem dlouholetého úsilí Iveco v tomto odvětví průmyslu je výrobek - model ECODaily 7t kempinkový vůz, který kombinuje tradiční silné stránky Daily, robustnost, spolehlivost a ovladatelnost, s tradičním pohonem zadních kol, nabízejícím mimořádnou tažnou sílu a nejtěsnější poloměr otáčky ve své třídě. Tento vůz umožňuje zákazníkům, kteří mají zájem o to nejlepší z vozidel této řady, získat stále bohatší a pohodlnější vybavení.

Datum: 17. 5. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - IVECO Kempink

ZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.