Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO na SAHARA RAMBLE

Expedice "Sahara Ramble" vyrazila včera z Janova a směřuje do severní Afriky, se známými cestovateli a zkušenými kameramany Pierlucom Rossi a Enrico Rabacchiou, kteří se rádi zapojují do dobrodružství podobným tomuto:

Rossi a jeho kolegové využívají dvě vozidla nové generace Fiat Panda 4x4, s excelentním motorem 1,3 Multijet a dvě vozidla Iveco. Jedním je 5-dveřový IVECO Massif - profesionální lehké offroadové vozidlo, uvedené na trh minulý rok, které si poradí i s těmi nejtěžšími terénními podmínkami, protože v sobě spojuje prvky odolnosti a spolehlivosti. Druhým je IVECO Daily 4x4 v provedení obytného vozu, aby poskytovalo pohodlí a přístřešek během celé expedice.

Trasa, kterou si naplánovali tito dva cestovatelé, jejich povede napříč Saharou a několika zeměmi severní Afriky, se zajížďkou do Andalusie na jihu Španělska, aby objevili mnohé památky chráněné UNESCEM. Do Janova se vrátí 20. února 2010.

Expedici můžete denně sledovat na internetové stránce www.sahararamble.com jakož i na blogu www.fiatontheweb.fiat.it věnovaném této akci.

Datum: 17. 12. 2009 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - IVECO Sahara Ramble

ZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.