Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO na veletrhu Autotec 2010

Klíčovou akcí, na kterou se připravuje společnost IVECO Česká Republika je Autotec. IVECO otevřeně přiznává, že dlouho zvažovali, zda v tomto náročném období budou mít v Brně expozici – náklady související s účastí na výstavách tvoří nemalou položku v rámci prostředků vyčleněných na marketing. Nicméně společnost IVECO spolu s turínskou centrálou zvážili, že by to vůči svým zákazníkům nebylo fér, kdyby jim „naživo“ nepředvedli svoji aktuální nabídku. Kromě toho je třeba veřejnosti ukázat, že IVECO reprezentuje na českém i slovenském trhu komplexní paletu výrobků – nejen nákladních automobilů, ale také široké spektrum autobusů. Společnost IVECO patří k významným průmyslovým firmám, která spolu se subdodavateli zaměstnává tisíce lidí. Ať už ve výrobě autobusů Irisbus ve Vysokém Mýtě, v centrálním skladě náhradních dílů pro střední Evropu, v Čechách má sídlo IVECO Academy pro střední Evropu a je tu i středoevropské zastoupení divize BUS. Pokud jde tedy o vytváření pracovních příležitostí, IVECO má podobné postavení jako automobilky produkující osobní vozidla.

Přijďte nás navšívit na brněnský Autosalon, který se koná ve dnech 4. - 10. 6. 2010 (pátek 4.6. je pouze odborný a novinářský den). Najdete nás v expozici v hale V ve stánku č. 001.

Část exponátů se zajímavými nástavbami je i na volné ploše. Vystavená vozidla prezentují malý vzorek z nespočetného množství různých konfigurací vozidel Iveco. Mezi verzemi nákladních vozidel naleznete: raritu IVECO Daily Electric, akční model IVECO Daily, akční model IVECO Eurocargo 120E22, IVECO Stralis EEV a jiné.

Naše firma bude na volné ploše prezentovat vozidlo IVECO Eurocargo 160E22RSW se zametací nástavbou JOHNSTON VT650.

Více informací o veletrhu naleznete na stránkách:

http://www.bvv.cz/autotec >>

Datum: 1. 6. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - Autotec 2010

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit
Zvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.