Navštivte nás na FACEBOOKu

Nástavba SILKOT k opravě vozovek

Představujeme Vám nástavbu SILKOT na podvozku IVECO Eurocargo MLC 100E18, která je určena k opravám výtluků a jiných poruch asfaltových vozovek.

POPIS STROJE:
Základní a nejdůležitější součástí stroje je izolovaný ohřívací zásobník pro cca 1,1m3 recyklátu a zadní sklopné nahřívací čelo. Dalšími konstrukčními skupinami jsou dvounápravový podvozek se sklopným nájezdem pro válec, naviják s nosnou konstrukcí pro sklápění zadního čela, plynová soustava se třemi nádržemi na LPG, elektrická soustava s baterií, nabíjecím zdrojem a ovládacími skříněmi s prvky zajišťujícími chod stroje.

VÝHODY TECHNOLOGIE:
1.) Velkou výhodou této technologie je využití odpadu z frézování asfaltových vozovek - recyklátů. V izolovaném ohřívacím zásobníku se recyklát nahřívá
na teplotu 150 - 160°C, aniž by se starý asfalt spálil a tím znehodnotil. Takto zahřátý recyklát se v naší technologii znovu využívá a je přibližně ve stejné kvalitě jako živice opravované vozovky.
2.) Technologie se úspěšně může provádět také v zimním období za mrazivého počasí do -10°C (pod tuto teplotu se náklady na opravu enormně zvyšují).
3.) Obsluha stroje a provádění opravy je jednoduché.
4.) Stroj obsluhují pouze dva zaškolení pracovníci.
5.) Opravené místo dále nepraská.
6.) Cena opravě ve srovnání s používanými technologiemi je 2 až 2,5x levnější.
7.) Použitím recyklátu likvidujeme problematický odpad.
8.) Tankování LPG je možno u kterékoli takto vybavené čerpací stanice.

Technologie, kterou používá stroj SILKOT, zajišťuje zcela nový způsob opravy asfaltových vozovek, který dává opravené vozovce nové užitné parametry. Tím prodlužuje životnost opravené vozovky minimálně o 3 až 5 let.

Článek s videoprezentací naleznete zde (zdroj: novinky.cz)

Datum: 9. 6. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - SILKOT

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit
ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.