Navštivte nás na FACEBOOKu

PIRELLI MOTORSPORT & IVECO STRALIS AS

Nový doprovodný návěs PIRELLI Motorsport je tažený podvozkem IVECO Stralis AS 500 CV v provedení ve žluté barvě výrobce nejprodávanějších pneumatik na trhu.

Vozidlo bylo v těchto dnech přistaveno do sídla závodu PIRELLI v Settimo Torinese. Je vybaveno motorem FPT Cursor 13, Euro 5, o výkonu 500 CV a automatickou převodovkou Eurotronic s hydraulickým retardérem a al. koly Alcoa Dura Bright. Kabina AS, vrchol této modelové řady, vybavená v souladu s vysokým standardem IVECO je obohacena o přídavné topení, horní a boční spoiler, mobilní boční krytování a je provedená ve žluté barvě výrobce pneumatik.

Doprovodný návěs je určený k hostování řidičů a pozvaných VIP hostů během evropských podniků ze seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích a mistrovství vozů formule GP3, které probíhají současně s evropským seriálem mistrovství světa vozů formule 1.

Nové IVECO Stralis AS 500 CV má tedy urazit tisíce kilometrů pro dosažení okruhů a míst v celé Evropě jako doprovod sportovních událostí, kde je PIRELLI oficiálním dodavatelem pneumatik. Předáním vozidla IVECO Stralis se stvrzuje pokračující partnerství mezi společnostmi IVECO a PIRELLI, které odedávna spolupracují a sdílejí vznešené hodnoty, jejichž cílem je spokojenost zákazníka.

Datum: 4. 6. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - Pirelli Motorsport

ZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.