Navštivte nás na FACEBOOKu

IVECO spolupracuje se stájí FERRARI v F1

Společnost IVECO zajišťuje jako oficiální dodavatel týmu Formule 1 Ferrari Scuderia všechny její logistické operace. Pro tuto příležitost dodalo fleet užitkových vozidel a autobusů v originální červené barvě Ferrari - sestávající z dodávek IVECO Daily, střední řady vozidel IVECO Eurocargo, těžkých nákladních vozidel IVECO Stralis, minibusů Irisbus Proxy a “pojízdného domu” pro piloty, vytvořeného divizí Iveco Irisbus z dálkového autobusu Domino Grantourism.

Dalším příkladem úzkého propojení společnosti IVECO a stáje Ferrari je využití obrovské popularity brazilského pilota Formule 1 Felipe Massa, hájící barvy Ferrari, v Jižní Americe, kde se stane hlavní tváří reklamní kampaně Iveco v Braziílii, Argentině a Venezuele.

Díky podepsané reklamní smlouvě se Felipe Massa objeví nejen ve veškeré nadlinkové a podlinkové komunikaci, ale s jeho využitím se počítá i v marketingových materiálech pro síť koncesionářů IVECO, stejně jako s účastí samotného pilota na akcích organizovaných společností IVECO v Jižní Americe.

Marketingové aktivity spojené s brazilským pilotem podtrhují pozitivní výsledky při rostoucí image značky v daných zemích díky potvrzení hodnot společnosti: odpovědnost, spolehlivost, výkon a týmový duch.

Datum: 23. 5. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - IVECO & Ferrari

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit
ZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.