Navštivte nás na FACEBOOKu

Johnston Sweepers má osvědčení EMC

Společnosti Johnston Sweepers bylo uděleno Schválení EMC (elektro-magnetické kompatibility) pro výrobky kompaktních zametačů řady C400, jako první z řady, které mají být testovány podle nejnovější evropské normy.

Test norem EMC prověřuje úroveň rušení zapříčiněné emisemi radiových frekvencí, které vznikají při práci zametače. Silné radiové signály mohou rušit mnoho citlivých elektrických a elektronických systémů používaných ve vozidlech a představují tak vzrůstající bezpečnostní riziko pro řidiče – a také pro životní prostředí.

Normy také stanovují vliv vnějších zdrojů elektromagnetických polí, včetně vysílačů pro mobilních telefony a silnoproudého vedení tak, aby zabránili nepříznivým vlivům na činnost vozidel a jejich bezpečnost.

Kompaktní zametací zařízení Johnston řady C400 úspěšně prošlo nezávislou zkouškou, která trvala 3 dny podle "3C Testu" ve speciálním zařízení na závodním okruhu v Silverstonu a nyní oficiálně odpovídá evropským normám 2009/19/EC a nařízení UN ECE 10.03.

Tato nejnovější akreditace potvrzuje závazek společnosti Johnston vyrábět výkonné a spolehlivé zametače, které jsou bezpečné a pohodlné pro obsluhu a šetrné k životnímu prostředí.

Johnston Sweepers vyrábí silniční zametací zařízení v továrně v Dorkingu od roku 1924 a dnes má výrobu již ve třech výrobních závodech ve Velké Británii. Zařízení Johnston pracují po celé Velké Británii a současně jsou vyvážena do celého světa.

Datum: 23. 11. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - johnston c400

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.