Navštivte nás na FACEBOOKu

Iveco po boku hasičů na setkání v Cortině

Společnost Iveco se zúčastnila 1. celonárodního setkání hasičů, které se konalo v Cortině d’Ampezzo, nádherném horském středisku Dolomit.

Tato událost byla historicky prvním setkáním všech složek hasičského sboru, od řídícího personálu, administrativních, technických a IT zaměstnanců, příslušníků Národní asociace hasičů, až po dobrovolné hasiče a rodinné členy. Setkání se zúčastnily také delegace ze zahraničí: ze Spojených států, Rakouska, Belgie, Bulharska, Kypru, Dánska, Francie, Lucemburska, Malty, Rumunska, Slovenska a Slovinska.

Setkání se u příležitosti tak významného data, jakým je 9.výročí teroristického útoku na Dvojčata dne 11.září 2001, zúčastnil i hasičský sbor New Yorku.

Partnerem této události byl Iveco Magirus, společnost patřící do divize Speciálních vozidel IVECO, která zaujímá významné místo ve výrobě hasičkých vozidel, přičemž v nástavbách a výrobě automobilových žebříků zaujímá světové prvenství. Iveco Magirus se zde prezentovala několika vozidly této řady, vystavenými v ulicích Cortiny d’Ampezzo.

Byly představeny dva nové automobilové žebříky, již dříve uvedené na autosalónu Interschutz v Lipsku, nejdůležitější mezinárodní přehlídce v tomto oboru: model M 60 L o dostupné výšce 60 m, který přestavuje nejvyšší žebříkové vozidlo současnosti, a model M 32 L – AS, automobilový žebřík s kloubovým ramenem, který využívá nejmodernější kloubový a vysouvací systém.

Prezentaci vozidel doplnila automobilová stříkačka Grizzly zastavěná na podvozku střední řady a obojživelný prostředek Duffy 6x6x4.

Datum: 26. 11. 2010 Autor: FARID COMERCIA s.r.o.


Obsah složky - IVECO Magirus

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšit


LL-C certifikace 9001:20082014 © FARID COMERCIA s.r.o., Hradišťská 167, 294 02 Kněžmost. Všechna práva vyhrazena.